Velkommen inn i min verden

En blogg om trivialiteter og hverdagsliv......

lørdag 29. oktober 2016

Dagen derpå....

.....ja den føles fantastisk god. Vi hadde en sååå fin
kveld i går der vi startet med bobler og canapeer
med gåseleverpostei...

Til måltidet valgte vi delingsmeny. Vi var 8 tilbords og
rettene blei servert på tre fat slik at tre gjester forsynte
seg av et fat og de to på midten overfor hverandre av et fat.
Det ga en veldig sosial og inkluderende atmosfære..


Et snapbilde av bordet før gjestene kom..


Første rett var tomatsalat med bøffelmozzarella. Jeg glemte
å ta bilde av den ferdige salaten..


Andre rett klar for servering. Dahl med mynteraita...


Tredje rett var ørret på spinatseng og dillkrem...


Neste mann ut var pulled pork med BBQ saus, coleslaw og
syltet agurk som blei pakket inn i potetlefse...


Deretter spiste vi litt forskjellige oster med fiken og balsamico
marmelade og paprika og chili gelé....


...før vi ved midnatt avsluttet med en liten svele toppet
med iskrem og marinerte pecannøtter..


Oppvasken, klokken 02.30 av det som ikke fikk plass eller
kunne være i maskinen, ja den blei tatt med et smil etter en
så kjekk kveld med de beste rundt bordet..

Jeg liker bedre å våkne til et ryddig hus enn å komme meg
tidligere i seng..

4 kommentarer:

  1. Blir sååå inspirert av deg.
    Må bare spørre om du kan legge ut oppskrift på
    ørret på spinnatseng med dillkrem

    SvarSlett
    Svar
    1. Det er bare å steke ørreten i pannen med salt og nykvernet pepper. Spinaten vaskes og legges i varm panne med smør. Den krymper fort sammen og krydres med salt. Dillkremen er crême fresh som er tilsatt dill, sitronsaft, salt og pepper.

      Slett
  2. Olalalaaaa hvilken herlig middag !
    Heldige gjester ;)

    SvarSlett