Velkommen inn i min verden

En blogg om trivialiteter og hverdagsliv......

tirsdag 20. september 2016

Hyttesesongen....

er over for denne gang. I alle fall i den form vi kjenner den fra sommeren, og det er litt vemodig...


Tepper og puter stablet opp, båten på land og utendørs lyslykter vasket og tatt inn....

Heldigvis er det andre kjekke ting i vente utover høsten...

5 kommentarer:

 1. Alt til sin tid - og høsten er også fin! Nå kan vi glede oss til flott høst, bitte litt vinter, lang vår og lang sommer ☼

  SvarSlett
 2. Ja, det er alltid litt vemodig når sommeren er over, men da får en glede seg til neste års hyttesesong:-) Hilsen fra Marianne

  SvarSlett
 3. Ja det er litt trist det at sesongen er over. Det vil si, mannen og jeg er ikke helt ferdig. Vi har tenkt å dra på hytta hver helg nå framover en stund. I fjor var vi der faktisk i november også, men da begynte det å bli rimelig kaldt. Sommerhytte som ikke er helt superisolert haha... men det hadde sin sjarme det også.
  Ønsker deg en riktig god helg. Nå skal jeg prøve å få redigert litt bilder fra ferien og legge ut på bloggen snart. Mange bilder... men jeg har vært litt redusert etter turen haha ;) knall og fall!!!

  SvarSlett
 4. Vi holder ut i sommerhytta noen helger til, men så er det nok slutt på skjærgårdslivet for ei stund😊. God helg😀

  SvarSlett
 5. Ja, sommeren er over, men vi har hatt noen helt vidunderlige indian summer-dager her oppe i nord i det siste. Det er nesten som om sommeren ikke helt vil slippe taket. Men alt har en ende; som både du selv og andre her sier: alt til sin tid. Jeg, som dere, synes at hver årstid har sin sjarm, og høsten - og vinteren som jeg av erfaring vet snart banker på - er avslappede gjester; stiller ikke så mange krav som sommeren, det å ligge rett ut og lese bøker, sippe vin foran peisen, roe ned tempoet, er helt ok, litt mer legitimt...føler jeg.

  Ha en fin høst.

  SvarSlett