Velkommen inn i min verden

En blogg om trivialiteter og hverdagsliv......

tirsdag 3. mai 2016

Elen og jeg...

Vi skal kjøre til hytta i morgen formiddag, Elen
og jeg...


Jeg både gleder meg og gruer meg litt. Jeg har ikke
kjørt så langt med barn i bilen på mange, mange år.

Har du noen forslag for å gjøre bilturen til en kjekk
opplevelse for en toåring?

14 kommentarer:

 1. Jeg tror jeg ville sjekket om jeg kunne koblet ut airbagen og satt barnesetet bakovervendt i forsetet. Så ville jeg oppdatert meg på hvilke sanger de har i barnehagen. En 2 åring kan sjelden en hel sang, men noen ord innimellom. jeg kan ikke synge, men stemmer er helt Ok for en biltur med en 2 åring. Vann i drikkeflaske for barn. Noe å spise, og tenker at hvetebolle er tryggest.

  SvarSlett
 2. Sang og regler er alltid populært.
  Ha med litt mjuke leiker.
  Våre barnebarn har brukt å sovne når dei sit lenge i bil, eg er alltid litt på vakt for at hovudet har god støtte så dei ikkje skadar seg visst noko skal skje når dei søv.
  Men bilseta i dag er gode og trygge.
  Ynskjer deg og Elen ein fin tur.

  SvarSlett
 3. syng. fin musikk og kjør rolig? :)

  SvarSlett
 4. Takk for tips til å holde myggen borte!!- må testes.

  SvarSlett
 5. Musikk og sang, vann på flaske og noe å spise. Stoppe for bleieskift og litt bevegelse for henne, så blir det meste bra. Hun sovner sikkert uansett. Lang biltur for små barn = soving :) God tur.

  SvarSlett
 6. Dersom du har spotify, kan du lage en egen liste med kjekke sanger for barn, eller bare søke opp en liste og sette på innstillingene slik at den er tilgjengelig offline. Så kobler du bare til anlegget i bilen din, og dere kan ha det veldig gøy sammen. Kaptein Sabeltann og Kardemomme by må jo være midt i blinken når en kjører mot det glade sørland...

  SvarSlett
 7. Så koselig da. To fine damer på tur.
  Klem

  SvarSlett
 8. Ha sanger på som hun liker det har jeg god erfaring med. Det brukte ikke lang tid før de sovnet. Vann er viktig og kanskje boller. Hvorfor ikke stoppe så dere får komme litt ut begge to.
  a

  SvarSlett
 9. Nå er det lenge siden våre barn var små, og de hatet bilkjøring.. Datteren vår hylte engang over hele Strynefjellet om at hun ville ut å gå.. Hun var da to år.. Vi var på sommerferie og ute var det sludd.. Ikke helt idyllisk, men koselige minner alikevel.. God tur, kjør pent. Hilsen Inger Johanne

  SvarSlett
 10. Nå er det lenge siden våre barn var små, og de hatet bilkjøring.. Datteren vår hylte engang over hele Strynefjellet om at hun ville ut å gå.. Hun var da to år.. Vi var på sommerferie og ute var det sludd.. Ikke helt idyllisk, men koselige minner alikevel.. God tur, kjør pent. Hilsen Inger Johanne

  SvarSlett
 11. Kjør fint, ta pauser og spill musikk. :) Ho kjem nok til å sove/duppe ein del uansett! Klistremerkebok i bakhånd som underholdning om det kniper på?

  SvarSlett
 12. Da jeg kjørte med snuppene (niesene) mine så små, mener jeg å huske hun brukte smokk, og sovnet ganske raskt da vi startet å kjøre ...

  Går sikkert bra, lykke til og kos dere ;)

  SvarSlett
 13. Dere er kanskje komt vel frem på hytten allerede? Håper turen gikk bra. Legg inn noen stopp med jevne mellomrom, sang og musikk.. leker. Viktig med drikke og noe mat lett tilgjengelig. Mine minste sovner alltid i bil over lengre strekninger :)

  Kos dere, herlig alenetid sammen :D

  SvarSlett
 14. Barnesanger er ihvertfall kjekt å ha - de kan jo høre de om og om igjen i den alderen. Lykke til - det går sikkert kjempefint!

  SvarSlett