Velkommen inn i min verden

En blogg om trivialiteter og hverdagsliv......

søndag 6. mars 2016

Suits...

Uff...jeg er visst blitt en skikkelig serieseer....For tiden går det i advokatserien Suits på Nettflix.

Det er så enkelt å ta fram iPaden og bare se en episode...
sånn mens jeg sitter i godstolen hjemme eller i hotell-
sengen...

Fornuften sier jeg skal lese en bok, mens viljen sier serie.

Trailer kan du se HER

7 kommentarer:

 1. Sett noen episoder på fjernsyn, men moro at den er på netflix da. Jeg følger med i en vampyrserie, ganske fornøyelig.

  Varm hilsen fra nord

  SvarSlett
 2. ser ikke så mye serier..og ikke sett denne..ser mest norske underholdningsprogram jeg :) Men har jeg først begynt å se en serie som er bra..er det spennende :)) I dag har vi vært på kaffe hos eldste sønn..yngste er på reisejobb til Brazil...og her er det masse snø :) Annebe

  SvarSlett
 3. Vel sånn er det nå, kos deg med det og ikke ha så dårlig samvittighet. Boklesingen kommer plutselig tilbake og så tenker du ikke mer på det. Jeg er blitt en mat-tv junkie!! Hahaha! Jeg ler altså, jeg har alltid elsket mat-tv, men nå etter at vi fikk Food channel på Altibox så har jeg det helt fortreffelig. Det er mat med Mimi (bloggen Manger) og ikke minst Sophie Dahl. Dessuten er det matlaging England rundt, og i Australia... og skandinavia og det er bare så gøy å se på :)

  SvarSlett
 4. Oj, så gjenkjennbart.
  Lei tendens til å bli hekta av slike serier jeg. Akkurat gjort oss ferdig med Homeland. Veldig spennende, syns jeg. Ellers har 4.sesong av House of cards just blitt sluppet. Er i gang med å se den.
  Lydbok er et godt alternativ for meg, som er en langsom leser. Da kan jeg strikke, kjøre bil, lage mat, hagearbeid mens jeg hører bok. Perfekt.
  God søndagskveld.

  SvarSlett
 5. Ja, ikke sant. Lett å bli hekta. Har sett alle sesongene av Suits - vi ser som oftest serier på amerikansk Netflix - og den er veldig bra, synes jeg, med en god blanding av alvor og humor.

  Vi holder for tiden på med Elementary, akkurat sett ferdig sesong 3, og jakter nå på sesong 4, som ennå ikke er ute på verken norsk eller amerikansk Netflix. Også en meget severdig serie.

  Ha en fin ny uke.

  SvarSlett
 6. Har også sett ett par episoder av denne serien og likte ;)

  SvarSlett