Velkommen inn i min verden

En blogg om trivialiteter og hverdagsliv......

lørdag 12. mars 2016

Middelhavskjeks....

Jeg har stekt lavkarbokjeks. Noen ganger spiser
jeg vanlig kjeks også, men fikk lyst å prøve denne
varianten....

Jeg fant oppskriften hos Caroline Berg Eriksen og har kopiert 
oppskriften derfra.

Beklager altså, men det funker ikke å legge inn link til oppskriften
når jeg må blogge fra Blogger appen.

♥ 2 eggehvitter ♥ 1 ts. salt ♥ 1 ts. sukrin ♥ 2 ts. fiberhusk ♥ 1 dl. mandelmel ♥ 1 dl. sesamfrø ♥ havsalt ♥ ønsket krydder 
Bland alle ingrediensene sammen. Rør godt og form små kjeks av deigen. Bruk gjerne en skje til å forme dem eller klapp dem bare flate med fingrene dine. De kan fort sette seg fast i underlaget, så bruk en tynn stekespade til å få dem opp. Ha en dråpe olivenolje over hver kjeks og gni inn salt og ønsket krydder på toppen. Jeg synes tørket timian er veldig godt til dette! Legg dem på en stekeplate med bakepapir og stek kjeksen i ovnen i ca. 20 minutter eller litt til på 180 grader. De skal hvile i 10 minutter etter steketiden. De blir fort harde, så ikke stek dem for lenge! 

God lørdagskveld til deg!

På menyen hos oss står litt enkel tapas med scampi, div. grønnsaker, sauser,
nudler, disse kjeksene og oster på menyen.

1 kommentar:

  1. Nam nam de så gode ut (oppskriften leses alltid her). Kjeks er godt og jeg baker det altfor sjeldent. Siste jeg bakte var vel sjokoladecookies for et par år siden.
    Jeg så den enkle tapasen din på insta i går, nam nam det så knallgodt ut :)

    SvarSlett