Velkommen inn i min verden

En blogg om trivialiteter og hverdagsliv......

tirsdag 29. desember 2015

Julepynt....

Nå er tiden inne for å planlegge neste års julepynt.
Årets pynt selges nå mange steder til sterkt redusert
pris...Jeg har kjøpt litt nytt for å erstatte noen av de eldste
og kjipeste julekulene. Vi har ikke så mange ting på
treet som har noen særlig affeksjonsverdi, hverken for
oss eller barna.
Blogglistenhits5 kommentarer:

 1. Skulle gjerne fått med meg salget på julepynt...jaja....en annen gang....

  DU skal se julepynten i Italia, rett og slett tragisk....bare plastikk og skikkelig kjip...;(

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja vet du, Helen. Det kan jeg tenke meg og da er det ikke så gøy med pynting. Kanskje vi her legger litt for mye i pyntingen, men uansett er det viktigste å pynte på den måten man selv er fortrolig med. Måtte forresten le av mannen din som fant frem den gamle bortgjemte pynten.

   Slett
 2. Mye lekker julepynt her. Viktig å fornye seg, men samtidig ta vare på det tradisjonelle selvsagt. Lurt å handle på romjulssalg da. Ellers så jeg at du følger med på serien frøken Frimans krig. det er en kjempefin serie, synes jeg. Artig å titte innom den fine bloggen din !

  Ha det fortsatt fint i romjula!

  SvarSlett
 3. Jeg rydder og rydder og ble veldig inspirert av både Ernst og Claus Dalby og har tenkt at kommende juler skal pyntes mer med blomster og lys. Jeg er fornøyd med det jeg har og har ikke tenkt å bytte ut noe nå med mindre det er noe som går i stykker. Har brukt så mye penger på julepynt som jeg plutselig ikke har villet ha lenger (for eks et stort "rør" med masse røde julekuler... )og så videre...
  Her hos oss i vår lille leilighet så blir det fort fullt, men åh jeg skulle ønsket meg et digert hus proppfullt hahaha :)
  men det har jeg ikke.
  Likte veldig godt det du har avbildet her, akkurat mine farger. Naturfarger er flott :)

  SvarSlett
 4. Åh så lekkert! Jeg begynner å få store barn, så vi er enige om at neste år - da skipper vi alt hjemmelaget og kjører rødt på treet. Har også handlet noen lekre kuler og annen pynt på tilbud. Lurt!
  Pynter ikke så mye til jul, men har også veldig sansen for å bruke mer blomster og lys. Tida med nisser som titter fram overalt, er nok litt over for vår del. Men de som er laget til oss - de setter vi alltid fram. Ønsker deg og dine et flott nytt år, og gleder meg til å følge bloggen din videre!

  SvarSlett