Velkommen inn i min verden

En blogg om trivialiteter og hverdagsliv......

tirsdag 16. juni 2015

Min jobbhverdag....

er fint beskrevet i Aftenposten på nett i dag...Har du lyst å lese artikkelen om sikkerhetsprosedyrene og forberedelsene våre kan du gjøre det ved å klikke
HER


Sendt fra min iPhone...

6 kommentarer:

 1. Det var interessant at læse hvad der sker " bag " scenen. Et kæmpe stort ansvar I har - derfor flyver jeg altid med SAS - en kæmpe stor forskel i forhold til lavprisselskaberne.
  Venligst
  Charlotte

  SvarSlett
 2. Det er mye vi passasjerer ikke aner skjer bak kulissene.
  Jeg beundrer dere som jobber i fly. Dere har verdens trangeste arbeidsplass. Tar av meg hatten for dere.
  Ps: håper du nyter ferien din.....

  SvarSlett
 3. Så enig i Sylvias innlegg. Nyyyt ferien, Ingrid.

  SvarSlett
 4. Ja fin artikkel!!! Og veldig fint for pinglete meg som ikke er så glad i å fly og lese og vite. Jeg har et dumt spørsmål da ang døra dere låser... hvordan kan jeg som er så redd være trygg på at den ikke kan låses opp når flyet er i farta der oppe hvis en eller annen tulling skulle finne på å gå berserk og begynne å lage masse tull? Det er en greie jeg har sittet og lurt på. Det er sikkert ikke mulig å låse opp eller ta den hendelen tilbake, men jeg lurer nå ... hi hi...

  Ellers synes jeg også at dere gjør en formidabel jobb der oppe i luften alle menn og kvinner ombord, og jeg merker jo at når jeg flyr og det er et voksent crew så blir jeg roligere enn de gangene jeg for eks har flydd med "tenåringer" på Ryan Air. haha.

  Vel det fikk være nok blondinetanker fra meg i dag, men de er nå der da. Du vet, det man ikke kan så mye om er man litt redd for. Selv om man ikke behøver å være det!

  ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er trykkforskjellen inni flyet og på utsiden som gjør døren umulig å åpne i luften.

   Slett
 5. Interessant - og godt å vite at så mange rutiner og prosedyrer er med på å ivareta sikkerheten vår nå vi flyr.

  Håper ferien svarer til forventningene.

  SvarSlett