Velkommen inn i min verden

En blogg om trivialiteter og hverdagsliv......

torsdag 30. april 2015

Min dag...

Her sitter jeg i resepsjonen på hotell Britannia kl. 05 om morgenen, drikker kaffe og venter på transport til flyplassen...


Heldigvis har jeg evnen til å legge meg og sove kl. 20.30, så da blir det ikke så uutholdende å stå opp kl. 04 flere dager på rad.

5 kommentarer:

 1. Nå trodde jeg først du hadde bursdag. Jeg er meget importert over at du holder i denne jobben med en slik ubekvem arbeidstid. Forstår jo at du trives.
  Ha en fin dag.

  SvarSlett
 2. Tidlig på'n ja....
  Godt du får sove såpass tidlig, men det blir kanskje litt vane også?

  Husker jeg i min ungdom gikk med avisen FØR neste jobb begynte kl. 0800, sto opp hver natt kl. 03.30 - og da måtte jeg bare greie og legge meg kl. 21 om kvelden og det ble en vane, men åhhh så deilig da jeg sluttet med det :))))

  God jobbdag ønskes deg og en kaffe på morrakvisten slår vel aldri feil an?

  SvarSlett
 3. Jammen bra du har lett for å sovne ..når du må opp så tidlig :)) Greit med en kaffe å våkne litt på da :)) Ønsker deg en fin 1mai..på jobb da kanskje :)) Nå skal jeg legge meg :)) Annebe

  SvarSlett
 4. Må vel være en forutsetning at man har godt sovehjerte og evne til å snu litt på døgnet når man har en slik jobb som deg. Tror jeg hadde sliti hardt, hvis jeg var i dine sko. men det meste blir vel en vane?
  Ha en god 1.mai, kjære du.

  SvarSlett
 5. Godt sovehjerte altså, det er bra :)

  SvarSlett