Velkommen inn i min verden

En blogg om trivialiteter og hverdagsliv......

fredag 9. januar 2015

Julepynt....

Vi trenger litt fornyelse til juletreet og jeg har kjøpt
kuler til -50%...,
De siste årene har vårt tre vært pyntet i bare gull. Til neste
år blir det både gull, sølv og hvitt...

God helg dere. Vi venter på både storm og orkan....hjelpes!

8 kommentarer:

 1. Ja der traff du meg, fullstendig julekuler etter min smak. Hos meg har det vært sølv, gull og hvitt de siste årene. Har ingenting rødt i stuen. Men jeg må ha rolige farger både i pynt og interiør.

  SvarSlett
 2. Flotte kuler;) og så lurt å handle på salg.
  Håper været ikke blir så ille som de melder!!!

  God helg!

  SvarSlett
 3. God ide å kjøpe julepynt nå.
  Vårt tre er et sammensurium av gammel og ny pynt. Noe kjøpt og noe egenprodusert fra barnehagen. Tror mange farger er et stikkord :-)

  SvarSlett
 4. Smart å kjøpe julepynt nå :) Her er det gammel nostalgi på juletreet, men jeg har kjøpt meg en engel til halv pris nå - som jeg sikkert har glemt da jeg pakker opp julepynten igjen, og kommer til å bli henrykt over! Håper storm og orkan roer seg! Go' hælj :)

  SvarSlett
 5. Jeg kjøpte en del slike til jul i år, en fornyelse etter mange år med samme pynt. Kanskje jeg skal komme meg ut på salg og supplere litt!

  SvarSlett
 6. Det blir kjempefint. Moro å kunne variere litt fra år til år synes jeg. Her har vi hatt alt fra blandet drops, til kun rødt, til rødt og gull og de siste årene nå natur, hvitt, gull og sølv sammen og der tror jeg at jeg har landet faktisk. Deilig :)
  Jeg ga bort masse av den gamle julepynten til mamma og hun har beholdt noe men solgte unna masse også på et garasjesalg haha :) Helt ok for meg altså! :)
  Skulle egentlig ønske jeg hadde hatt plass til å ta vare på alt og hatt et "effektlager" som instagrammeren MrsLilli kaller det, det hadde vært kjekt :)

  I dag skal jeg til byen og se om jeg finner litt diverse på salg før det er slutt. Jeg har prøvd å lete etter litt på nettet da, men funnet ut at enkelte ting må jeg bare kjøpe i butikk, det er noe med å se ting virkelig og ikke bare på bilder - for de lyver veldig noen ganger :)
  sånn er det bare!

  ønsker deg en riktig god helg og hold på hatten hoi hoi!

  SvarSlett
 7. Smart med slike innkjøp når det er halv pris.

  Juletreet i Miacasa er ikke stilig, men derimot sjarmerende. En blanding av ting som barna har laget og kjøpte greier. Jeg kjøper ofte julepynt som souvernier på ferier. Å pynte treet er en tidsreise tilbake i hyggelige ferieminner.

  God helg!

  SvarSlett
 8. Smart å kjøpe lekre julekuler på salg, spennende å pakke de ut igjen til neste jul :)

  Tenkte faktisk på deg - med tanke på været som kommer over Norge.....uff.. ha nok mat, og godt drikke, og fyr i peisen, er vel det best rådet, så håper jeg du har en god bok på lur?

  Formen bedre håper jeg...?

  SvarSlett