Velkommen inn i min verden

En blogg om trivialiteter og hverdagsliv......

søndag 26. oktober 2014

Frustrerende.....

er det når jeg har brukt blusen en gang og oppdager
at den ikke kan vaskes, kun renses....


Jeg vil ikke levere den til renseriet etter hver bruk så jeg
tok sjansen på å vaske den for hånd og heldigvis, det
gikk bra.

Jeg kom ikke på at jeg skulle sjekke vaskeanvisningen før
jeg kjøpte den. At den var vaskbar tok jeg vel egentlig som
en selvfølge.


5 kommentarer:

 1. Jeg sjekker ALLTID lappen på plagg. Jeg orker ikke ha for mye syntetisk på kroppen, men jeg har noen syntetiske plagg med visse unntak......hvis feks mønsteret eller fargen er heeeeeelt nydelig ( gjorde nettopp et slikt innkjøp, kremt)
  De fleste ting KAN vaskes ( jeg vasker ivei på det jeg har, selv om det står rens) Men det er fordi vi ikke kan komme tilbake med en reklamasjon, OM det skjer noe med plagget. Man kan jo ikke ha plagg som ikke kan vaskes!!!

  SvarSlett
 2. Godt med en påminnelse....
  Jeg har dessverre ødelagt noen plagg på den måten

  SvarSlett
 3. Jeg sier som Sylvia over her og sjekker alt jeg også, jeg har nemlig dumma meg ut med plagg noen ganger... ikke moro.
  Veldig bra at du fikk til å vaske den uten at den ble ødelagt!!! :)

  God søndagkveld, endelig Downton Abbey på TV ;)

  SvarSlett
 4. Jeg har som vane a sjekke merkingen, men noen ganger kan det ga litt fort I svingene og det er jo bare SAAAA ergelig... men det hender som du ser at det gar bra a vaske dem selv...!

  SvarSlett
 5. Jeg har en dårlig erfaring med en kjole jeg bestilte via nett fra det norske firmaet Ko:ko. Konglekjolen ble fjoråretsjulekjole, og brukt flittig. Jeg vasket den på ullprogram, selvom jeg så det sto at den skulle renses. Fordi hadde jeg jo gjort med andre plagg tidligere. Dessverre ble kjolen ødelagt. Jeg tok kontakt med firmaet og forklarte saken. Heldigvis var de greie og sendte meg ny, lik kjole. Neste gang sendes kjolen på rens.

  SvarSlett