Velkommen inn i min verden

En blogg om trivialiteter og hverdagsliv......

tirsdag 23. september 2014

Mandeltreet....

..en roman om konflikten mellom Israel og Palestina...

Så mye sorg og elendighet, men likevel en kjempegod
roman.

Forlaget skriver;

1955. I en fattig palestinsk landsby underlagt israelsk militærstyre, blir tolv år gamle Ichmad vitne til at lillesøsteren blir drept av en landmine. Kort tid etter blir faren arrestert, og familien mister både hjemmet og levebrødet.

Men Ichmad er fast bestemt på å forsørge familien, og ved hjelp av sine ekstraordinære evner i matematikk og fysikk, vinner han et universitetsstipend som gjør det mulig. Studiene bringer ham ut på en inspirerende reise i en verden full av fordommer, men også uendelige muligheter.

Mandeltreet er en evig aktuell roman – en dramatisk og sterk beretning om hat og konflikter, men også en vakker historie full av håp og optimisme.


Ha en fin dag!

2 kommentarer:

  1. Tøft å lese sånne bøker. Men lærerikt. Jeg er i UK under 2. verdenskrig i min bok nå. Sånt er liksom tryggere å lese om, for det er elendighet som er sluttført.
    Har du begynt med Ebok på mobilen? Veldig kjekt. En kan lese litt her og der. Trenger ikke nett. På venterom er det Og jeg stiller på nattlys om kvelden, så vekker jeg ikke mannen min.

    SvarSlett
  2. ...på venterom er det fint. Skulle det stå i min kommentar. ��

    SvarSlett