Velkommen inn i min verden

En blogg om trivialiteter og hverdagsliv......

søndag 16. februar 2014

Den store bake lage dagen....

Formiddagsaktivitet innimellom OL-stafetten som gikk
åt skogen for det norske landslaget.....





Jeg har laget aioli, granola, knekkebrød og briks...


Ha en fin søndag!

6 kommentarer:

  1. Hmmmm - fornuftig gjøremål,
    ser godt ut.
    NYT!
    klem TOVE

    SvarSlett
  2. Snille Snille deg, kan du dele oppskriften på KNEKKEBRØD og BRIKS......
    Dei ser super gode ut og det kunne vore kjekt å prøvd å laga

    SvarSlett
    Svar
    1. Knekkebrød

      4ss linfrø
      3ss sesamfrø
      4ss solsikkefrø
      2ss gresskarkjerner
      30 g kruskakli
      3 egg
      litt salt
      1,5 kopp vann
      2 ts bakepulver
      1ss fiberhusk
      Finmal frøene i blender, vips egg og vann og tilsett det tørre. La svelle 10 min. Smør på bakepapir og stek 30 min på 180 grader. Del i ruter og la dem tørke på rist i ovnen på 50--70 grader om det trengs.

      Briks

      2,5 dl solsikkefrø
      2,5 dl linfrø
      2 dl sesamfrø
      2,5 dl valnøtter hakket
      1 ts salt
      5 egg
      Pisk egg og salt og tilsett resten. Snøres på bakepapir og stekes på 190 grader 10-12 min.

      Skjæres i ruter etter steking og disse skal ikke bli tørre som knekkebrød. Jeg oppbevarer mine i fryseren.

      Husk bare på at både briksene og knekkebrødene er veldig kaloririke på grunn av alle frøene og nøttene, men det er sunne kalorier.

      Slett
  3. Mmmmm...bare gode, sunne saker.
    Flink du er.
    Ha en fin uke.

    SvarSlett