Velkommen inn i min verden

En blogg om trivialiteter og hverdagsliv......

søndag 2. februar 2014

Dagen derpå....

så nyter vi restene fra gårsdagens middagsselskap....



Forretten, squashsuppe med krepsehaler, til lunch...


og hovedretten, andebryst med blomkål- og sellerirotmos og appelsinsaus, til middag. I går hadde vi også rødløkskompott til anden.

Desserten, creme brulee og mellomretten, div. oster med aprikos-og fikenmarmelade, blei spist opp i går...

Til forretten i går serverte Mannen tørr sherry, rødviner til anden og osten og nydelig portvin til desserten. Han er superflink med viner og er nok over middels interessert, mens jeg liker best å
få den servert...ha, ha...

Ha en fin søndagskveld !

9 kommentarer:

  1. Men så deilig da, fint å ha hver sine interesser og at det blir en god kombo sammen. Maten (restene) ser helt nydelig ut og alt høres veldig godt ut :)

    Hilsen ho som også liker å bli servert ;)

    SvarSlett
  2. Mmmm..det der så virkelig godt ut. Og en slik rotmos fikk vi også server hos venner i går, der vi var til middag. Vi fikk servert en altfor god Italiensk rødvin til, og i dag er det visst " dagen derpå" ......;)
    God søndag

    SvarSlett
  3. Ååååå...hadde ikke sagt nei takk til en restefest hos deg! Det ser - og høres nydelig ut alt sammen!! :-)

    SvarSlett
  4. Det høyrest ut som eit fortreffeleg måltid.
    Og så godt at det var igjen litt restar.

    SvarSlett
  5. Deilig med dagenderpåmat - og dette så både godt og trivelig ut :)

    SvarSlett
  6. Dette ser veldig godt og lekkert ut, du må kjempe flink hobbykokk som klarer å lager så lekre retter.
    Har aldri prøvd med ost og marmelade, det kunne jeg tenkt å prøvd. Har du tips til hvilken oster jeg skal bruke

    SvarSlett
    Svar
    1. Vi hadde helt enkle oster som blåmuggost Selbu blå, fransk brie og ridderost. Det er greie oster som de fleste liker.

      Slett
    2. Har du også kjeks til eller er det bare ost og marmelade?

      Slett