Velkommen inn i min verden

En blogg om trivialiteter og hverdagsliv......

tirsdag 28. januar 2014

Orden og system...

Jeg liker orden og system på det meste, men i sysakene, der har jeg bare rot... i strikkeutstyret også...ja egentlig på hele arbeidsrommet når jeg tenker meg om...Jeg har en tupperwareboks.....I øverste etasje har jeg sysaker og i bunn har jeg strikkepinner og mye annet rot...

Jeg mottar tips om system i strikkepinnene med stor takk...


Sendt fra min iPhone...

8 kommentarer:

 1. Alt ble blankt her da jeg trykket publiser, så lurer på om kommentaren min forsvant... Får skrive på nytt da :)

  Mange bruker ei verktøyveske i tøy fra Clas Olson til strikkepinner. Jeg har brukt i mange mange år ei sånn husets mappe, hjemmearkiv mappe, der jeg har merket hvert rom med pinnestørrelse. Helt perfekt til mitt bruk :)

  SvarSlett
 2. Skyldig her også, alle strikkepinner ligger i en, dog, samme skuff.... Må da være noen som har funnet opp en genial oppbeavrings dings til strikkepinner, runde som lange?

  Håper du får tips, de vil jeg også lese om :)

  SvarSlett
 3. Da er vi to! Jeg liker å ha orden i systemet, er jo født i jomfruens tegn.......men i virkeligheten kan det bli litt rot alikevel.
  Jeg har en kurv til rundpinnene mine. Strømpepinnene har egen mappe, og noen står i et glass.
  For etpar år siden kjøpte jeg meg en lekker rød skinnveske til å ha rundpinnene i, med plastmapper inni. Den har jeg altså ikke tatt meg tid til å organisere. Noe så dumt, for den er jo genial.
  Ha en fin dag.

  SvarSlett
 4. Jeg har ogsa hort om den veska fra Clas Olson, men jeg synes den er litt for 'maskulin'... Yep, gode rad til a ordne strikkepinner etc taes imot med takk!

  SvarSlett
 5. Samme problem her.... nå har jeg bestilt meg en rundpinnetuiveske fra Strikkenett, men spørs om den er stor nok. Jeg skal si fra om den funker....

  SvarSlett
 6. Jeg kjøpte meg noen esker fra Ikea, de duger hos meg :)

  SvarSlett
 7. Her er det orden i sysakene eller for å si det strikkepinnene. For en del år siden kjøpte jeg strikkepinneholdere fra Drops design. De fungerer veldig bra. Så har jeg et treskrin med skuffer til sytråd, nåler og diverse til sysakene mine. Er nokså fornøyd med det. Jeg liker også

  SvarSlett
 8. Skulle stå at jeg liker også orden og systemer.

  SvarSlett