Velkommen inn i min verden

En blogg om trivialiteter og hverdagsliv......

tirsdag 17. desember 2013

Mandelkjeks....


...både lavkarbo og glutenfrie.






100 g mandler
50 g sesamfrø
2 eggehviter
1/2 ts salt
1 ts sukrin
2 ts fiberhusk

Kjør mandlene (jeg tok sesamfrøene også) i kjøkkenmaskin
til mel og bland så inn resten av ingrediensene. Legg deigen
på bakepapir og legg plastfolie oppå deigen og kjevle
ut til passe tykkelse. Skjær opp i ruter og stek i stekeovnen
ca 10 min ved 180 grader.


- Posted using BlogPress from my iPad

3 kommentarer:

  1. Disse har jeg ikke vært borte i før. Kanskje jeg bør prøve? I dag ble det ristopper hos meg :)

    SvarSlett
  2. takk søte deg for omtanken (ang min håpløse baking)
    Men, da jeg satt å skrev om det, måtte jeg jo le av meg selv, og min uflaks (håpløshet) over at dette skal være så forbanna vanskelig å få til, da....?!?!

    Men, jeg SKAL prøve meg på marsipan, og har studert dine tips NØYE....

    Disse så da veldig godt ut med ost oppå !

    PS, hyggelig at nelgllakkene falt i smak, jeg er også veldig fornøyd med dette merket, brukte alltid Chanel sine før, men de var såååå dyre, fikk anbefalt KIKO av min italienske venninne, og siden har jeg blitt hekta !

    SvarSlett