Velkommen inn i min verden

En blogg om trivialiteter og hverdagsliv......

onsdag 13. november 2013

Innesko....

Jeg har gjort som Fru Hermez....

...kjøpt meg et par billige ballerinasko på H&M for å bruke som tøfler.

Sendt fra min iPhone...

6 kommentarer:

 1. Mine favoritt sko, ballerinaer altså, har fra dyre GUCCI til rimelige utgaver fra Geox, men H&M....hmmm....faktisk ikke shoppet der på mange år, er ikke så begeistret for den kjeden, men en super ide og bruke de som tøfler, skulle du så vandre ut...i ren forglemmelse, spiller det ingen rolle.

  Verre var det, da min kjære gjorde det i sommer, og vi kom opp til parkeringsplassen her i Castelloæn, før JEG oppdaget det !!!

  SvarSlett
 2. Ser fine ut. Jeg må alltid ha litt hæl på min sko. Klarer ikke å bruke for flate, så jeg har ingen ballerinasko (til nå).

  SvarSlett
 3. Jeg trasker for mye til å bruke slike inne. Må ha skikkelige såler… Birkenstock med kork og gummi. For sikkerhets skyld bygget på med to ekstra centimeter på den høyre… De er altså ingenting for øyet, bare for bein med ulik lengde, dårlige hofter, rygg mm… Akkja. Pittelitt misunnelig på deg som kan bruke slike tøfler, ja:)

  SvarSlett
 4. Søte ballerinas.
  Selv sverger jeg til Birkenstock.

  SvarSlett
 5. Jeg sverger ogsa til en type som ligner pa Birkenstock nar jeg er I forste etasje. Har fliser pa gulvet (kjokkenet) og det er hardt a sta pa uten riktige sko. Svigermor bruker a ta med nye innesko til meg fra Iran.

  SvarSlett
 6. Tusen takk for trøstende ord ! De gjør godt <3. Klæm fra mæ

  SvarSlett