Velkommen inn i min verden

En blogg om trivialiteter og hverdagsliv......

mandag 4. november 2013

Dagens middag....

....lavkarbopizza.


- Posted using BlogPress from my iPad

5 kommentarer:

 1. Italiensk på menyen med andre ord :)

  God kveld ønskes deg

  SvarSlett
 2. Den så veldig god ut den pizzaen din. Takk for hyggelig kommentar på bloggen min. Alltid koselig med nye "bekjentskaper". Velkommen igjen :)

  SvarSlett
 3. Hvordan lager du pizzabunnen? oppskrift? Jeg har lyst til å prøve akkurat det bare...

  SvarSlett
 4. Vurderer å prøve meg på lavkarbo da jeg trenger å gå ned minst 20 kg i vekt. Trenger masse tips om hva jeg skal erstatte brød med.
  Hadde vert fint om du ville dele oppskriften på denne pitzzaen.......

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Sol. Jeg har spist lavkarbo i to år og trives veldig godt med det, men jeg spiser ikke så mye fett som bacon, smør og fløte. Jeg har ikke gått ned i vekt for jeg er normalvektig i utgangspunktet. Når det gjelder brøderstatning finnes det et utall varianter og det er bare å Google i vei. Bloggen på rullen min, Mat for sjelen har mye bra oppskrifter f.eks. Så til pizzaoppskrift;

   4 egg
   1/2 ts salt
   4 ss olje
   2 dl melk
   6 ss fiberhusk

   Forvarm ovnen til maks temp. med stekeplaten inni. Smør leiren på et bakepapir og legg det på platen og skru ned til 200 gr og stek ca 10 min. Ta platen ut og smør på fyll og stek videre til pizzaen er ferdig.

   Mitt fyll denne gangen var rød pesto smurt over bunnen og så gulost, blåmuggost , oliven, paprika, vårløk og spekeskinke.

   Å spise lavkarbo handler om valg. Man kan ikke spise begge deler, da går det galt og man får både fett og karbohydrater som blir gjort om til fett i kroppen, altså dobbel dose fett der overskuddet ligger igjen på kroppen.

   Lykke til!

   Slett