Velkommen inn i min verden

En blogg om trivialiteter og hverdagsliv......

onsdag 30. oktober 2013

Se og Hør....

Jeg er med Mannen og sitter på et venterom på et offentlig røntgensenter....
..og utvalget av lesestoff er stort sett gamle og krøllete Se og Hør og et par Costume...

Er det bare dette "folk" ønsker å lese? Hva leser menn som sitter her og venter?

Ja,ja... de fleste av oss har jo smartphone med Internett om dagen....

HA EN FLOTT DAG!

Sendt fra min iPhone...

8 kommentarer:

 1. Artig og se, fordi jeg var på Volvat i Oslo igår, og der jeg skulle - lå kun trenings blader, kom i form, og historie, som ble mitt valg, hvor jeg selvsagt fant en super interessant reportasje om Firenzes berømte kuppel (toppen av Duomed) - så det var virkelig noe annet enn "titt og lytt" - hehe

  SvarSlett
  Svar
  1. Skal stå DUOMOen....altså katedralen der

   Slett
 2. Hiver meg over kryssord i Se og Hør på venterom jeg :) Eller hos frisøren - det er som regel alltid blanke ruter når jeg starter :)

  SvarSlett
 3. Se og Hør er ikke mitt lesestoff. Synes alltid det er de samme magasiner som ligger hos min fastlege. Så det blir å se på smart telefon.
  Fint antrekk du hadde på instagram. Sprek dame!

  SvarSlett
 4. Det blir oftest sånn - her hvor jeg jobber i vår institusjon , at bladene som ligger på venterommet er det vi ansatte tar med oss. Jeg kan heldigvis si at hos meg finner du både Illustrert vitenskap, HENNE, Kamille og diverse annet rart :) Se & Hør har vi dessverre ikke her. Vi kan jo også by på dagens aviser fra lokalområdet da, så jeg synes vi har et godt tilbud :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Bra utvalg...aviser er fint et sånt sted.

   Slett
  2. Det er ikke høyt prioritert for å si det sånn. Som oftest blir det gamle fillete blader og brosjyremateriell. Heldigvis hos oss har vi en ledelse som ser viktigheten av aviser. Og ja vi har radio også ;) Det er koselig det! og hehe... vi har trådløst nettverk også, selv for pasientene :D

   Slett
 5. På venterommet til patriarken ligger blader og aviser for enhver smak. Dessverre forsvinner ofte slike magasiner, slik at færre får glede av dem.

  SvarSlett