Velkommen inn i min verden

En blogg om trivialiteter og hverdagsliv......

fredag 23. august 2013

Kjærlighet og sommer....

En nydelig, stillferdig og lettlest fortelling....Omtale fra Solum forlag;

Ellie er fornøyd med det rolige livet på gården der hun passer sine plikter. Hun kom til Mr. Dillahan som tjenestepike, og endte med å gifte seg med den sørgende enkemannen, mer av praktiske årsaker enn av lidenskap. Florian kommer til landsbyen for å selge barndomshjemmet før han skal forlate Irland for godt. De to møtes, og nærmer seg hverandre forsiktig i løpet av en sommer som før eller siden vil ta slutt.

Kjærlighet og sommer er en lavmælt, og samtidig intens fortelling.Den prisbelønte irske forfatteren William Trevor (f.1928-) utforsker i denne romanen menneskenes vilkår for lykke. Han beskriver både de to hovedpersonene og resten av landsbyens persongalleri med en særegen innlevelse. Den skarpskårne og følsomme prosaen viser oss alt som foregår i og mellom menneskene, i en liten irsk landsby der tilsynelatende ingenting hender.- Posted using BlogPress from my iPad

1 kommentar:

  1. Høres fin ut !

    Fikk meg til og tenke på lille italienske byen Bolsena, der er det også mye rart som skjer, i kjærlighet osv...som jeg dessverre ikke kan fortelle om på bloggen.....men åhhh, som jeg gjerne skulle fortalt om !

    SvarSlett