Velkommen inn i min verden

En blogg om trivialiteter og hverdagsliv......

søndag 12. mai 2013

Sesongens biscotti....

Hver vår baker jeg biscotti som er så godt til kaffen ute
på terrassen og i båten....



Denne gangen har jeg prøvd å lage dem litt sunnere med
urafinert sukker og 1/4 del sammalt grov hvete...og ifølge
mannen så var prosjektet vellykket....

Ikke at han hadde sagt noe annet heller, men det vil jo vise
seg om de forsvinner fort fra glasskrukken eller ikke.

6 kommentarer:

  1. Mmmmm, biscotti er så godt. Men kanskje ikke for mine tenner ;)

    SvarSlett
  2. Jeg bake biscotti (verdens beste) rett før påske. Nå ble de siste spist av dansker på besøkt på hytta nå i helgen. De var veldig begeistret og jeg tenkte akkurat å bake nye. Så kjekt å ha i boks også på sommeren. Og de er gode.
    Spennende også med nytt forslag til oppskrift fra deg. Sikkert gode.

    SvarSlett
    Svar
    1. Jeg baker de samme som deg, de som er verdens beste fra Trines Matblogg. Og virkelig, de er " verdens beste"..

      Slett
  3. Så deilig å ha hjemmelaget biscotti, de er jo bare så gode - til og med sammen med te !

    Men, jeg kjøper de ferdig hos baker'n min her i Italia, skal ihvertfall ikke prøve med på å bake mine egne...etter scones prosjektet mitt, friskt i minne.

    God ferie :o)

    SvarSlett
  4. mmm høres gode ut! Jeg vet ikke om jeg våger lage slike, blir vel knaskende på dem hele tiden da ;)

    Ha en flott ny ferie uke :)

    SvarSlett
  5. Uraffinert sukker er fint å bruke i kjeks ol. Det blir mer karamellisert slik. I allefall i miks med smør. Men det er det kanskje ikke i Biscotti? Husker ikke jeg.
    Kos deg i ferien videre. jeg nyter frimandag her. Inne! Etter trening på morran. He he...

    SvarSlett