Velkommen inn i min verden

En blogg om trivialiteter og hverdagsliv......

torsdag 28. mars 2013

Grove frokostlapper....

Den som er tidlig oppe kan både lage eggerøre og
steke grove frokostlapper til påskefrokosten....





Jeg hadde ikke alle ingrediensene og brukte gresk yoghurt
og melk i steden for kultura. Ikke hadde jeg grovbakstmel
heller og laget min egen melblanding av hvetemel, grovt
rugmel og grovt hvetemel.... Havregryn hadde sikkert også
vært godt oppi....

Ca 10 lapper..

2 egg
1 ts honning
150 g grovbakstmel
1/2 ts natron
1/4 dl olje
1 dl Cottage cheese
1,5 dl kultura
bitte litt salt

Jeg stekte disse på teflonpanne uten smør og på
middels varme.


- Posted using BlogPress from my iPad

5 kommentarer:

  1. Takk for at du deler oppskrift. Den skal vi prøve. Med en haug store og små i påsken er dette lettvindt og godt :-)

    Har kanskje ikke nevnt det i bloggen din, men jeg er ganske sikker på at jeg så deg på en innenlandsflyvning før jul.
    www.ossklovnerimellom.com

    SvarSlett
  2. Så deilige ut, disse. Ha ei riktig god påske.

    SvarSlett
  3. Det ser både godt ut og bra sunt..
    Takk for tips :)
    God påske vidare !

    SvarSlett
  4. Mmmmm...dette så jammen godt ut. Og å blande med det man har for hånden er egentlig best!
    Jeg gjør alltid det når jeg baker grovbrød. Da er havregryn et must, for det gir en nøtteaktig smak.
    Ellers har jeg en gammel oppskrift på havregrynsvafler. Kanskje jeg skulle........?
    Hygg deg med studenten, som er hjemme. Det er sønnen min også, og nå er huset fullt av ungdommer igjen, som spiser masse mat, og legger igjen tomme bokser. Men det er såååå koselig!!!!
    Håper du nyter fridagene dine, du også. Min friuke begynte i dag. herliiiiig!

    SvarSlett