Velkommen inn i min verden

En blogg om trivialiteter og hverdagsliv......

søndag 20. januar 2013

Parfyme.....

jeg har lyst på en ny, men hvilken?
Det finnes et hav å velge mellom der ute....


- Posted using BlogPress from my iPad

9 kommentarer:

 1. Jeg liker amerikanske glossy magasiner med parfymeprøver i....
  Jeg gnir på håndleddene og halsen og synes de fleste er gode. Siste jeg testet nå var Miss Dior tror jeg, i allefall med hun skuespilleren som jeg ikke husker navnet på. Her er reklamen: http://www.dior.com/beauty/int/en/fragrance/womenfragrance/miss_dior/lmissdiorfpl.html

  jeg likte denne veldig godt. Jeg liker ikke for tunge parfymer. Som regel ender jeg opp med Lacoste sine dufter, de er veldig lette. Mine to siste innkjøp er: Beckham, intimately yours (litt tung men ikke mye) og Gucci flora, magnolia (lettere)

  Nei det er ikke lett!!!

  SvarSlett
 2. Det å skulle velge seg en parfyme er så vanskelig syns jeg.. har ikke så lett for å bestemme meg på det området. Har i mange år brukt Salvador Dali ( grønn flaske som er formet som en munn, og toppa er nesen ;)
  Takk for kommentar inne hos meg :)

  Janne

  SvarSlett
 3. Jeg liker veldig godt Laura, av Laura Biagotti. Den har jeg brukt i mange år nå, og blir aldri lei!

  Av de på bildet har jeg også prøvd Light Blue (Dolce & Gabbana), men nå gir den meg hodepine.

  Lykke til med valg av ny duft.

  Tips fra meg til deg, er å ikke lukte på mer enn 2-3 dufter når du skal inn i et parfymeri. Det er lett for at alt bare svirrer sammen til et sammensurium av dufter visst ikke, og at den parfymen du kommer hjem med lukter helt annerledes hjemme enn i parfymeriet. Derfor er det også lurt å be om prøver. Det er ikke alltid parfymeriene har prøver på eldre dufter, og da kan det være lurt å gå til innkjøp av en parfymeflakong. Det har de på Enklere Liv, tror jeg.

  Du kan lese mer om den på bloggen min, da jeg testet den ut for Enklere Liv:
  http://c-tine-s.blogspot.no/2011/10/ma-ha.html

  Takk for kommentar på bloggen min ;)

  Ønsker deg en koselig søndag videre.
  Klem fra Christine

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Christine. Det tror jeg også er et godt tips....å bare prøve en eller to om gangen. Jeg prøvde Chanel Noir her om dagen. Den var veldig god, men kanskje litt tung....

   Slett
 4. Morsomt med godlukt !

  Og den samme parfyme kan lukte forskjellig på hver og enn....

  Akkurat brukt opp GUCCI sin Flora, og har startet på Marc Jacobs sin Oh, Lola, har hjemme i Norge Marc Jabobs sin Daisy, liker alle de godt, dog de er forskjellige, gøy å variere syns jeg.

  Tro hvilken du ender opp med?

  SvarSlett
 5. Etter at eg blei gjort oppmerksom på at parfyme har lang holbarhet, har eg snopa diverse parfymar. Om morgonen er det kjekt å velja parfyme, alt etter humør. Lancõme sin L'orangeri duftar appelsinblom, og er fin i vente på våren. Cilla

  SvarSlett
 6. Hmmm¨, er nok ikke enkelt å skulle finne seg en ny parfyme. Jeg er så ekstremt lite opptatt av parfymer at jeg skulle nok ha vært tatt i ørene (hihi), og når jeg en skjelden gang må ha litt ekstra godlukt på meg tar jeg bare litt hos ungene :)))
  Ønsker deg en fin søndag, og en god start på den nye uken :)
  KLem

  SvarSlett
 7. Åh det kan jeg skjønne!
  Da jeg har jobbet i bransjen er jeg helt skadet. Jeg har ett etasjefat på 4 etasjer som er stappfullt med alt av parfymer og allikevel bruker jeg bare en parfyme Clean Warm cotton.

  Fineste mandagen ønskes deg!
  Jeg starter uken med masse alenetid, da mannen er bortreist - deilig! Bare masse kos med meg og Nala.

  klem

  SvarSlett
 8. Dess eldre jeg blir, dess mer sensitiv for dufter blir jeg. Var aldri slik før.

  Jeg elsker Clean sine dufter. De er lette, kanskje litt flyktige. Har brukt "Varm cotton" er stund. Nå har jeg "Rain". Nydelig!

  SvarSlett