Velkommen inn i min verden

En blogg om trivialiteter og hverdagsliv......

onsdag 5. desember 2012

Risboller.....

blir etter min smak best ved å følge Rema1000 sitt
slagord igjen. "Det enkle er ofte det beste"....



Smelt et par store plater Freia Melkesjokolade i vannbad
og tilsett ønsket mengde risnøtter....


- Posted using BlogPress from my iPad

15 kommentarer:

  1. Enkelt og greit og smaker godt :)

    Hilsen Lisbeth ;)

    SvarSlett
  2. Å min favoritt!!! jeg eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelsker risboller!!!

    Amen

    SvarSlett
  3. Åååå - så smart! Jeg har holdt på med delfiafett, kokesjokolade, egg, sukker og vaniljesukker...
    Denne oppskrift var genial :)Takkskarruha :)

    SvarSlett
  4. Fru! hi! yes that is my type of baking. the more simple, the better. (hence simple sequins, ya know?) lol.

    SvarSlett
  5. hey, in this picture of you and your sibs, are you the one sitting in the front? are you?

    SvarSlett
    Svar
    1. No, I am the youngest in my brothers arms....

      Slett
  6. mmmmmm....dette så godt og hørtes lett ut !!

    SvarSlett
  7. Ser godt ut! Alt med fett i ser godt ut nå, jeg lever på diett for å hindre ny gallerabalder. Da jeg var barn, var det alltid sjokoladeboller som var gevinster på åresalget på basar. Veldig populært. Store plastposer fulle med sjokoladeboller!

    SvarSlett
  8. Bare nødt til å bli en vinner dette! Nydelig!!
    kos dæ;)

    SvarSlett
  9. Enkelt og greit! Takk for tipset! :-)

    SvarSlett
  10. Ja, takk for et supert tips!

    SvarSlett
  11. Blir de ikke veldig harde uten fett i? Men de så meget gode ut!!

    SvarSlett
    Svar
    1. Jo de blir harde med deilige og sprø riskorn

      Slett