Velkommen inn i min verden

En blogg om trivialiteter og hverdagsliv......

torsdag 13. desember 2012

Bare rot..

på jobb i dag etter et nesten surrealistisk snøfall i Stavanger
området.....


Mitt crew og jeg har tilbrakt hele dagen siden 07.30 på Sola og er nå kommet til Gardermoen for å fly tilbake til Sola. Det ryktes om sent fly igjen.....men det gjør ikke noe, for når jeg kommer hjem, venter 13 dager juleferie....

Sendt fra min iPhone...

9 kommentarer:

 1. ...åh, jeg som trodde du hadde begynt juleferien alt? Sukk, men da er det jo rett rundt hjørnet, bare du kommer deg hjem fra Stavanger......!!

  God tur hjem :) - og da benytter jeg også å si: GOD JULEFERIE, Frue!

  SvarSlett
 2. Et helt utrolig snøvær dere har fått. Som Anne Grethe Preus sin sang, Når hele himmelen faller ned. Synes den er så nydelig.
  Ønsker deg en deilig,lang juleferie når du nå får landet.

  Bente

  SvarSlett
 3. PS Sangen heter kanskje Det snør, jeg husker ikke helt, men har en vakker tekst.

  Bente

  SvarSlett
 4. Ja ser på nyhetene om at vinteren er kommet til sør vestlandet , mye sne, men sonn kunne vi i nord norge ha det om vintrene før... så da var det aldri stengte skoler og barnehager, plogene pløyet veiene og vi måkka frem bilene og dro dit vi skulle, for dette var vi vant til.
  Men de siste årene har vi hatt lir\te sne og iår har vi ingen sne, så det ser ut til at vi blir og feire en grønn jul i nord norge iår :)

  Men det blir vell deilig og komme hjem til en lang juleferie ikveld, håper det ikke blir alt for sent du kommer dæ hjem.

  Hilsen Lisbeth ;)

  SvarSlett
 5. Ønsker deg en fin tur hjem :o)

  SvarSlett
 6. Tenkte på deg når eg såg innslag på nyhetene om store snømengder i ditt område.
  God juleferie til deg.

  SvarSlett
 7. God tur hjem fra snøen! Ha en fin kveld.

  SvarSlett
 8. Yay! you get a break and you deserve it. i sense you are a very hard worker with a ton of seniority and you get the long breaks, huh? cool.

  SvarSlett
 9. Jeg satt i bilen på vei til sentrum i går ettermiddag og hørte på NRK P1 og reportasje fra vinterkaoset hos dere i Stavanger.
  Reporteren snakket om at de som har beredskap i fjellet kom ned til byen for å hjelpe til med snøscootere. Wow, for et syn!!!
  Håper det blir orden på veier og alt hos dere snart. Snøkaos er ikke moro!!!!!!

  SvarSlett