Velkommen inn i min verden

En blogg om trivialiteter og hverdagsliv......

fredag 9. november 2012

Lavkarbo sjokoladefondant....


....mmmmm.....



Hvetemel og sukker er byttet ut med mandelmel
og sukrin.....



- Posted using BlogPress from my iPad

7 kommentarer:

  1. Har virkelig fatt opp oynene for a bruke mandelmel i flere kaker. Det blir jo saaa saftig!

    SvarSlett
  2. Ummmh...! Deilig frisende så disse fondantene ut. Oppskrift, please?

    Ha ei fin helg.
    Klem

    SvarSlett
    Svar
    1. 6 stk fondant

      125 gr smør
      150 g mørk sjokolade
      75-100 g sukrin
      85 g mandelmel
      4 egg

      Smelt smør og sjokolade, ha i sukrin og rør. Tilsett mandelmel og rør godt med håndmikser . Deretter has ett egg i om gangen. Smør formene med smør og mandelmel.

      11 min på 200 grader midt i ovnen

      Slett
    2. Orginaloppskriften sier 125 g sukker og 85 g hvetemel om en heller vil følge den...

      Slett
  3. I rely on almonds a bunch but I can't take Almond Milk's taste. It resembles too much as if I am drinking almond soap or lotion. aaakgh. Thanks for your info on the seasons where you live.

    SvarSlett
  4. Åh, dette så veldig godt ut!

    Ønsker deg en fin fredagskveld! Du er hjertelig velkommen til å delta i min fotoutfordring i helgen! Klem

    SvarSlett