Velkommen inn i min verden

En blogg om trivialiteter og hverdagsliv......

fredag 19. oktober 2012

Vi venter formiddagsbesøk....

og jeg har bakt....




Mmmm....hele huset lukter nydelig og det er helg!

Siden jeg jobber skift hadde jeg ofte anledning til å
bake da jentene bodde hjemme. De elsket å komme
hjem fra skolen og kjenne bakelukten i huset i det de
åpnet inngangsdøren....


- Posted using BlogPress from my iPad

14 kommentarer:

  1. nam, dette ser kjempe godt ut, nesten som jeg kjenner lukten . Ønsker deg en god helg :)

    SvarSlett
  2. mmmm.... du frister! Kos deg med besoket og god helg! :-)

    SvarSlett
  3. mmmm de så skikkelig gode og proffe ut! Flinka!

    Jeg skulle bake kaneleplesnurrer på onsdag, det gikk til... Hvorfor skrive målene i ml i stedet for dl? Tenkte meg ikke om og hadde 6 dl væske i istedet for 0,6 :)) Jada jada til slutt gikk jeg fri for mel, etter sikkert å ha hatt 3x så mye mel i som det skulle og enda var det ikke en fast deig.... Sånn går no dagene hehehe

    God helg!

    SvarSlett
  4. Hyggelig med besøk og heldige gjester som får nybakt servert :)

    Koooos dere og god helg !

    SvarSlett
  5. Mmm.... dette så veldig godt ut.
    HÅPER du vil legge ut oppskriften:)

    SvarSlett
  6. Åh de så gode ut... kan du legge ut oppskriften vær så snill???
    God helg :)

    SvarSlett
    Svar
    1. 3,5 dl melk
      1 pose gjær
      100 g sukker
      90 g smør
      500 g hvetemel

      Bland det tørre, varm melk og smelt sør. La deigen heve. Kjevle så ut et rektangel ca 1 cm tykk, ca 40 cm lang og ca 25 cm bred. Smør mykt smør, sukker, kanel på deigen og strø over rosiner. Rull sammen og rullen skal være ca 7-8 cm i diameter. Skjær ca 3 cm tykke skiver av rullen og legg på bakepapir. Klem rullen litt flat og når den er hevet litt lages en grop i midten som fylles med vaniljekrem. Stekes på 190 grader varmluft midt i ovnen. Kanelrullene skal være litt store og tykke. Det er hele poenget, er de for små blir de fort tørre.

      Mannen sa de smakte himmelsk, jeg spiser dem ikke lenger.

      Lykke til!

      Slett
  7. Nam de bollene så gode ut, regner med de smakte like godt :O)

    God helg til dæ.

    Hilsen Lisbeth :O)

    SvarSlett
  8. Takk for oppskriften:-)
    Disse skal jeg bake 2 porsjoner av til BASAREN i grendalaget :)

    SvarSlett
  9. Så herlig; kan bare forestille meg de glade jentene som kom hjem etter skolen og kjenner den deilige lukta allerede når de kommer inn i yttergangen! Mmmm...

    SvarSlett
  10. Så herlig; kan bare forestille meg de glade jentene som kom hjem etter skolen og kjenner den deilige lukta allerede når de kommer inn i yttergangen! Mmmm...

    SvarSlett
  11. Så herlig; kan bare forestille meg de glade jentene som kom hjem etter skolen og kjenner den deilige lukta allerede når de kommer inn i yttergangen! Mmmm...

    SvarSlett
  12. Ser fantastisk godt ut! Og så fint headerbilde du har nå, veldig stemningsfullt! :)

    SvarSlett
  13. Ååååå - skillingsboller kaller vi dem. Flott at du la ut oppskrift, må prøves :)
    Go' hælj!

    SvarSlett