Velkommen inn i min verden

En blogg om trivialiteter og hverdagsliv......

fredag 18. november 2011

Adventsstjerne....

Vår gamle lysende og litt surrealistiske
stjerne i vinduet har takket for seg....Vi må kjøpe ny, men hvilken....

Lysende engel, hjerte, krans, kule eller kanskje
rett og slett en stjerne.....

11 kommentarer:

 1. For noen år siden kjøpte vi stjerne "på fot", dvs. en lampe som kan ha vanlig skjerm ellers i året, og så bytter vi den til stjerne til advent. Den er vi veldig fornøyd med. Da slipper vi å styre med å henge opp noe fra taket osv. Disse finnes i ulike varianter.
  Lykke til med valget :)

  SvarSlett
 2. Det som passer best inn hos deg selvsagt:-) Lykke til og ha en flott førjulstid!

  SvarSlett
 3. Mykje fint å få - men eg heller til ei god gammaldags stjerne - men lampa i kommentare frå brudeblogg var lur.....

  Ha ei flott helg

  SvarSlett
 4. Hei hei!

  Og takk for sist! :) Godt du fant tilbake til meg, for jeg har ikke funnet lappen med adressen din siden jeg kom hjem igjen. Vi hadde en super tur, og det var kjempekoselig og overraskende at du hilse på i Alta!
  Har koset meg nå og tittet masse masse sider tilbake i bloggen din, drømt meg bort til alle de fine plassene du har vært. Misunner deg det, men skjønner at det må jo være slitsomt også. Hadde det ikke vært for at jeg ikke liker å fly, hater turbulens, så kunne jeg også tenkt meg å være flyvertinne. Heldigvis har jeg vært heldig de siste gangen jeg har flydd, ingen store ramlende turbulenser.

  Siden jeg har lest meg bakover her, så har masse å komme med ;) For en nydelig Ipad veske du har kjøpt deg, skikkelig lekker! Vi har bestemt oss for å kjøpe Ipad i julegave til oss selv i år, og da skal den veska på ønskelista også :) Forresten så brukte jeg også blogpress å blogge fra Iphonen, men nå da vi var i Tromsø så funket den ikke mere. Jeg fant plutselig ut at Blogger selv endelig har laget App for blogging, og den funket utmerket :)

  Ser du bruker samme N07 merke som meg, tror jeg er ganske så fornøyd med det :)

  Den fanakofta du er begynt på er nydelig! Jeg strikket fana til barnebarnet i sommer, vasket den og strakk den ut til tørk på badegulvet, og den jevnet seg helt ut.

  Nydelig jenter du har, skjønner du koser deg godt med dem.

  Da skal jeg jaggumeg legge deg til i Google readeren min, for jeg vil gjerne følge med deg og se hva spennende du er borti :)

  Ha ei flott helg!

  Klem fra Desiree

  SvarSlett
 5. jeg sverger til stjerne.. men problemet er vel at det er for mye å velge i :)

  har kastet lange blikk etter de store som skal henge, men jeg regner med at den på fot, kommer opp i vinduet i år også..

  lykke til med jakten : ) og god helg.

  SvarSlett
 6. Stjerne!
  Det kjekkaste med jula, er å henge opp stjerna. Den gjev så fint lys på tidlege morningar eg får sitte i fred og ro på stua :)
  God helg!

  SvarSlett
 7. Helt klar: STJERNE !!

  Tradisjoner må holdes...hehe

  God helg :)

  SvarSlett
 8. Ja, det fins så mange sorter og typer, æ har også kjøpt mæ ny adventstjærne, fant min på Skjeidar, og glær mæ til og henge den opp neste helg, ha en fin helg, hilsen Lisbeth :O)

  SvarSlett
 9. Min tradisjon er stjerne. Kjøpte ny ifjor som er litt stor. Gler meg til å henge den opp.

  Lukke til med førjulstida :)

  SvarSlett
 10. Jeg er sær på dette - det blir aldri noe annet enn stjerne hos meg. Min gamle (ca. 30 år!) i papir begynte å bli noe skrøpelig, og har måttet gjennomgå flere "operasjoner" de senere år. Men tenk, i sommer fant jeg en på loppis. Den var ikke brukt, lå der i esken sin og bare ventet på meg! Den skal nok eksponeres på bloggen min når adventa setter inn...
  Ha en fin helg :)

  SvarSlett