Velkommen inn i min verden

En blogg om trivialiteter og hverdagsliv......

fredag 7. oktober 2011

Lykkelige fredag......

er å komme hjem fra jobb til ferdig middag
og ha fri helt til tirsdag....Jeg fikk servert klippfisk med diverse
tilbehør....

9 kommentarer:

 1. Hei på deg.
  Virkelig hverdagslykke ;)
  Ønsker deg en riktig fin fin langhelg!

  SvarSlett
 2. Ah, det høres deilig ut. Ha en flott langhelg.

  SvarSlett
 3. Nyyyyyt dine fridager ;)
  Snill mann som har laget middag til deg, du fortjener det nok - god helg !

  SvarSlett
 4. Klippfisk er verkeleg godt og så godt å få den ferdig laga. Håpar du får kost deg mykje og kvilt deg godt før neste vakt. God helg:-))

  SvarSlett
 5. Kos dere:-) Deilig å føle at man er satt pris på:-) Klem fra meg!

  SvarSlett
 6. Hei igjen. Ang. blogging fra iPad: Bruker BlogPress. For å få bilde i innlegget trykker du på kameraikonet øverst til høyre. Ikonet vises kun når du har tastaturet framme. Da må du ha bildet du skal bruke allerede oplasta. Du har kanskje iPad2, er det kamerafunksjon på den som på iPhone? Mener jeg hørte noe om det, men ikke sjekka det ut. Har 1rn sjøl. Har sånn dings for å overføre bilder fra kamera til iPad, men ikke brukt det ennå. Pga. av dette med bilder, synes jeg det er lettere å bruke samme app fra iPhonen når jeg bruker bilder tatt med kamera. Når jeg bruker iPhonen (og sikkert iPaden) så synes ikke bildene i bloggrollene rundt omkring, det er dumt. Men jeg ser at andre fikser dette uten at de kan forklare meg hvordan, he he. Ved å overføre bilder fra kamera til pc, starte innlegget, lagre det, så kan du ta det fram igjen under online drafts på iPaden. Da burde bildene også dukke opp i bloggrollene. Husk å bruke online drafts, ikke local drafts, da er utkastene dine tilgjengelige fra både pc, iPad og iPhone.
  Håper dette var til litt hjelp. Lykke til. ☺

  SvarSlett
 7. rettelse, skal være: Pga. av dette med bilder, synes jeg det er lettere å bruke samme app fra iPhonen når jeg bruker bilder tatt med MOBILEN.

  Sorry. ☺

  SvarSlett
 8. Ok, jeg trodde du ikke fant det bildeikonet. Beklager. ☺ Nei, jeg har ikke funnet noe bedre system. Det er jo en del operasjoner som ikke er så greit med iPaden også, altså generelt, ikke spesielt blogPress.

  SvarSlett
 9. Mange tips frå Elisabeth her.
  Har ikkje fått til å laste opp bilder som eg har teke med ipaden...
  Fekk til berre tekst.
  Ser ut som det kun er via bloggpress dette går..

  SvarSlett