Velkommen inn i min verden

En blogg om trivialiteter og hverdagsliv......

onsdag 15. juni 2011

En falitterklæring....

for vårt relativt fredelige og åpne samfunn....
Per Sandberg, Frp, vil gi voldsalarm til alle kvinner som
føler behov for det.

Nå må fokuset rettes mot mennene som begår voldtekter
og ikke at kvinner skal måtte bruke alarm for å beskytte
seg...

5 kommentarer:

 1. Hei hei.:-) ja enig...holdninger...kvinnesyn...

  ja vi var griseheldig når det brant..vi har alt vårt i behold...selv om det lukter..veksler mellom frustrasjon for alt som må gjøres, når alt ser så bra ut, til hvor heldige vi var..bildene av røyken ut av soveromsvindu til en jeg ikke viste om var der...når jeg fikk vite at hun var i god behold har jeg ikke klart å ta innover meg at hun mistet alt. får dårlig samvittighet for det. Og ettersom jeg får vasket/renset mine ting føler jeg mer og mer med henne, helt til bildene av røyken kommer tilbake...tenker hvordan jeg hadde hatt det nå om hun hadde vært der...kan ikke tenke sånn, men disse tankene er ikke alltid så lett å styre..de lever litt sitt eget liv.:-)

  nyt dagene...sommeren..)

  Klem

  SvarSlett
 2. Jeg ble nysgjerrig når du postet
  bildet av denne karen på bloggen din.
  Hehe..
  Jeg er allergisk mot FRP politikere og FRP velgere og kjente jeg fikk litt kløe nå.. ;)

  SvarSlett
 3. Ja, jammen har vi mistet "uskylden" vår de siste tiårene. Men jeg skjønner ikke hvordan vi skal få tatt den tilbake, dessverre.
  Og så JEG, da, som vokste opp midt i skauen, og det verste jeg kunne bli utsatt for var mygg om sommeren og brøytebil om vinteren! Sånn følte jeg det iallefall.
  Hadde jeg vært barn nå, hadde det sannsynligvis ikke vært trygt å la ei lita jente gå flere kilometer langs en øde skolevei pga perverse folk og omstreifende bjørn.

  SvarSlett
 4. hmm.. kanskje herr Sandberg prøver å skjerme kvinner.. noe den sittende regjering gir komplett fan i.. det er viktigere å reise utenlands å dele ut millioner.. her hjemme deler de kun ut skatter, avgifter, løgn og bedrag..

  SvarSlett