Velkommen inn i min verden

En blogg om trivialiteter og hverdagsliv......

torsdag 26. mai 2011

Sild og poteter....

var før i tiden fattigmannskost og nødproviant....















Nå er det nesten som jeg oppfatter dette som et
gourmetmåltid.....


















sammen med rabarbragrøt, sukker og kremfløte...

Har du tilgang til rabarbra, så skynd deg ut og plukk
med en gang. Rabarbra må spises før St.Hans har jeg
lært.....

5 kommentarer:

  1. Det sa veldig godt ut - alt sammen!

    Har ikke rabarbra i hagen, men jeg tror jeg stopper innom butikken idag!

    Hilsen Mette

    SvarSlett
  2. Å, dette ser deilig ut! Litt mer spenstig enn kyllingsnitzelene vi disket opp med idag. Rabarbra plantet jeg for noen år siden, men det ble for tørt for den, så nå er en ny plante (til hele kr 120,-) plantet på et annet sted i hagen. Rabarbramarmelade med epler, sitron og ingefær er utrolig godt, og et solglimt jeg tar opp fra fryseren iløpet av vinteren.

    SvarSlett
  3. spekesild og potet med risengrynsgrøt til dessert var fast kost hos oss på lørdager inntil vi flyttet til Danmark.. da måtte vi nøyes med kryddersild og sursild : )) etter at vi kom hjem igen har vi fortsatt med sild på glass i alle varianter.. nydelig : )

    Rabarbra har jeg dessverre ikke tilgang til lenger.. har ikke engang funnet en hage å gå på slang i ; )

    SvarSlett
  4. Nam! Dette så godt ut!
    Jeg har mye rabarbra i hagen og har laget både suppe og grøt...med melk,..neste gang skal jeg jammen ha kremfløte:)

    SvarSlett
  5. Mmm...rabarbragrøt med fløtemelk. Blir nostalgisk. Har høstet min rabarbra alt, ligger dypfryst i posjoner.

    Spekesild med nypoteter og tilbehør husker jeg som typisk sommermiddag i barndomshjemmet. Likte det ikke da. Må prøves en dag. Takk for påminnelsen, fru Tunheim :o)

    SvarSlett