Velkommen inn i min verden

En blogg om trivialiteter og hverdagsliv......

fredag 6. mai 2011

Organdonasjonskortet.....

lastes enkelt og greit ned som App til
iPhonen din....


Klikk HER for å gjøre det allerede nå....

Organdonasjon er en fin måte å hjelpe andre
når du selv ikke trenger organene lenger...

6 kommentarer:

 1. Så fint at du blogger om nettop dette - jeg trenger et spark i baken, har tenkt lenge på dettte og vet viktigheten av dette..
  I vår familie har vi opplevd å miste en av våre, min kjære lillebror døde brått - han ønsket selv å donere bort. Godt å vite at hans organer lever videre hos flere mennesker. Et godt og viktig valg - og så uhyre uunværlig for de som venter. Ha ei god helg

  SvarSlett
 2. En tankevekker, takk ;)

  God helg, håper du har kommet deg vel hjem og kan nyyyyte helgen, hilsen fra italia ;)

  Ciao

  SvarSlett
 3. skulle ønske dette var obligatorisk.. enkelte er så redd for å donere at det er skremmende.. og det er alt for lite reklame om dette temaet ..

  ha en koselig fredagskveld : )

  SvarSlett
 4. Viktig viktig!

  Jeg har selv to kort i lommeboken, men ikke på telefonen. De fleste har vel tastelås med kode på så da er jeg ikke helt sikker på hvordan det virker...

  SvarSlett
 5. Hei Siven. Du har selvfølgelig litt rett i det med kodelåsen, har bare ikke tenkt på det jeg...men mine nærmeste vet i tillegg at jeg gladelig gir bort mine organ til de som sårt trenger det.

  SvarSlett
 6. Ja, det er egentlig det viktigeste av alt. I våre dager kan de fleste spores til en familie og da MÅ de vite hva personen vil.

  Familien har jo rett til å bestemme hvis ikke noe er skrevet på og selv da tror jeg til og med de har muligheten til å legge ned veto (dette skal jeg ikke være helt kategorisk på).

  En kan ikke bare anta at familien vet. Hos meg er alle informert.

  SvarSlett