Velkommen inn i min verden

En blogg om trivialiteter og hverdagsliv......

onsdag 16. mars 2011

Minner om....

at chili- og paprikagele lager du
veldig enkelt selv...



Dette er også en kjekk liten hjemmelaget
gave å gi bort.....

11 kommentarer:

  1. Helt enig! Det er blitt en fast gjenganger her i huset. Sjelden vi har a gi bort faktisk... burde lage det oftere og ha til gaver. Kan jo fryses!

    SvarSlett
  2. nei, der må jeg bare innrømme at jeg er lite flink : )

    ha en fin dag :)

    SvarSlett
  3. Bør prøves :-)

    Her en kveld på vakt var vi på Gardermoen , der så jeg flere flyvertinner rushe forbi, tenkte på deg da :-)

    Ha en fin kveld.

    SvarSlett
  4. Tusen takk for tipset, Osloskånskan...nå virker linken. Jeg hadde skrevet en bokstav feil og da går det jo heller dårlig...

    SvarSlett
  5. Måtte inn å se, dette så spennende ut! jeg lager ripsgele hver høst...i mengder..så jeg tør ikke prøve andre sorter gele:O)..men man vet aldri.
    Klemmer fra meg;)

    SvarSlett
  6. Heisann
    Så mye deilig mat det er her hos deg da...og denne geleen...hva bruker du den sammen med??
    Ser du er blitt blogiver...kjempeflott!!
    Har selv vært det i mange år...men dessverre tåler jeg dårlig å ta jerntilskudd! Så måtte gi meg med det etter råd fra legen!
    Nå gir yngstedatteren min....og det synest jeg er bra!!

    ha en fin kveld :o)

    SvarSlett
  7. Så koselig å få besøk av deg;)
    Her fant jeg jammen mye god mat, og flere boktips som jeg vil ta med meg;)

    Jeg kommer nok igjen;)

    Hilsen Turid;)

    SvarSlett
  8. Hei!
    Og takk for koselig kommentar hos meg:)
    Du har en flott blogg - legger meg til som følger. Jeg skal lese litt mer på bloggen din, men ser at du har lagt ut en del matoppskrifter - og det er jeg veldig interessert i!:)

    Ha en flott dag!:)
    Hilsen Linda

    SvarSlett
  9. Jeg lurer også på hva du serverer den til?

    SvarSlett
  10. Denne geleen hadde jeg mindre gelantinpulver i sånn at den blei mer som sweet chili saus. Den brukes for det meste som tilbehøt og saus når vi har forskjellige typer wok til middag. Er den fastere som gele er det samme bruk, men da også som tilbehør til forskjellige oster, som dip osv. Det er kjempeenkelt å lage og smaker fantastisk godt. Det er bare å prøve.

    SvarSlett