Velkommen inn i min verden

En blogg om trivialiteter og hverdagsliv......

søndag 31. januar 2010

Det snør, det snør, titteli bom....


Det snør og det snør.... jeg er egentlig klar for vår selv om det bare er 31.januar. Ja, ja, inne er det deilig. Her lukter fantastisk av sitronkylling fra Provance som min bedre halvdel lager til middag i dag.



Retten er klar for stekeovnen en times tid.


Deilig saftig, mør og smakfull kylling er spist med nydelig riesling til. Det er tid for den gode samtalen etter middagen.



Strevet med å få tatt dette bilde i dag. Heldigvis har jeg gode hjelpere i min bedre halvdel og min datter. Begge måtte trå til på hver sin måte. Bildet skulle skrives ut og jeg har nå limt det inn i min nye fine oppskriftsbok som jeg håper skal få en fin og koselig look. Forresten, biscottiene er kjempegode og her er oppskriften:

300 g mandler og pistasjkjerner
2 ss sitronskall
200 g smør
3 dl sukker
4 ts vaniljesukker
2 egg
7 dl hvetemel
2 ts bakepulver


Smør og sukker røres hvitt og tilsett egg. Ha i sitronskall og sikte i det tørre. Tilsett så hakkede nøtter. Trill ut pølser og legg dem på bakepapir. Klem dem litt flate. Stekes på 200 gr i 15 min. Ta brettet ut av ovnen og skjær pølsene i skiver. Sett kakene på høykant og tørk dem i ovnen på 50 gr i ca 45 min.