Velkommen inn i min verden

En blogg om trivialiteter og hverdagsliv......

søndag 24. oktober 2010

Dagens søndagsmiddag...

indrefilet av svin, potetmos, nyplukkede kantarell,
nyrørte tyttebær og rosenkål med fløte og
sprøstekt bacon...




Denne måten å tilberede rosenkål på er ny for
meg og måtte prøves ut... det smakte himmelsk...

Rosenkål deles i to og kokes ca 1o-15 min i bitte
litt vann og en god klatt meierismør. Tilsett fløte
og kok videre til fløten tykner. Tilsett salt, pepper
og sprøstekte baconterninger....

mmmmm.... kaloriene tenker vi ikke på....

12 kommentarer:

  1. Ble litt sulten nå - hørtes himmelsk ut!

    SvarSlett
  2. Ser at du leser Mengele Zoo - jeg hørte den som lydbok - en stor opplevelse!

    SvarSlett
  3. Det høyrtes veldigt godt ut.
    De er alltid gode til å prøva
    ut nye oppskrifter.

    SvarSlett
  4. Det er sent - det er leggetid - og jeg ble sulten ! Hørtes himmelsk ut :-) Og så himmelsk ut!

    Ha en flott uke :-)

    SvarSlett
  5. Hørtes fantastisk godt ut!
    Bør nok prøves..

    SvarSlett
  6. Hmmmm dette så godt ut og takk for rosenkåltips
    ønsker deg en ny flott uke.
    klem anita s

    SvarSlett
  7. Mmmm -høres deilig ut. Spennende med rosenkål på ny måte :)

    Nyt dagene og den nye uken!

    Klem fra Tove

    SvarSlett
  8. Dette både hørtes og så himmelsk ut :)

    SvarSlett
  9. Dette hortes utrolig deilig ut... tror jeg sparer den rosenkaloppskriften til jul nar jeg kan slippe a tenke kalorier... ;-)

    ha en fiin dag!
    klem mette

    SvarSlett
  10. nam,liker godt at der er forandringer i den ellers så tradisjonelle kosten. Denne ska eg prøva vettu :))

    SvarSlett
  11. Takk for oppskriften frue:)
    Rosenkål på den måten må prøves neste gang.
    Så helt herlig ut!
    Klem.

    SvarSlett
  12. What a wonderful recipe I love Brussel sprouts.I will look forwarding to making this. I found your blog through Anne-Marie with a Dash. I look forward to following along.

    Cheers ~ Deborah

    SvarSlett